Thursday, July 8, 2010

pondok craft

semalam saya pergi ke Pondok Craft, alamat seperti di bawah..ianya sebuah taman perumahan ye,belakang SSF seberang perai (landmark semua orang pun tahu rasanya)

19, Persiaran Kikik 2, Taman Inderawasih, 13600 Perai, Pulau Pinang.

Tel : 016 4831744


tengok di blog Kak Ayu,saya rasa macam "hoh! mesti pergi ni kedai ni,banyak betul kain cantik"

memang rambang mata tak tau mana nak pilih.

Ziyyad sempat plak buat kerja kumbahan kat rumah Kak Ayu ni..adoihh,nasib la dapat tumpang toilet nak oi, busyuk punya orang.

jadi saya beli tali beg dan satu FatQ dari Heather Bailey collection,satu je..geram beul tengok semua designer cotton tu..takpe satu pun satu lah.


tali beg tu saya buat tote,kain ni kain heavy cotton, lining kain canvas,ok lah sturdy juga..dapat jugak buat tote,simple tote,tak de poket,snap closure bagai..dalam 1 hour boleh siap :)


muat la necessity saya,selalu tumpang diaper beg Ziyyad je..happy!



satu dulu,nanti kumpul lagi..saya banyak koleksi FatQ :)



akhirnya dapat juga menjahit benda untuk diri sendiri,puas!


p/s: so korang apa projek baru apa?



2 comments:

a.n.i.Q.u.e said...

Ayu jamu coffe three in one dia tak....?? hehe

:-)

Ms. TaroAthirah said...

beg tu macam best