Friday, March 26, 2010

*beg yang best untuk benda-benda yang best*


maybe some of u would ask, "apa kebenda ni dila?"

itu ialah beg best untuk benda-benda best,beg ini tiada dalam pasaran

nak tahumana boleh dapat beg ni sila berhubung dgn Puan Lyna wondergirl (nobody,nobody but her..hahaha)

tanya pada dia "Puan Lyna,saya nak BEST satu, boleh?"

p/s::dah lama tak buat beg,beg simple-simple cenggini boleh la nak buat ,saiz the quite small,just nice,buat beg bekal pun boleh,well saya rasalah :)

p/s:: sapa nak beg best sila ke BEST , sahih best punya.

***iklan ini tidak berbayar,atas dasar suka sama suka,apakah?!



Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

iklan ikhlas tapi jauh laa nih yer :)
comel laa beg itu.lagi comel kalo dapat kat aku kan?

Elyn said...

mende best ni??

Anasfadilah said...

kak elyn::tu kene tanya Pn Lyna mysuperkids, dia ada jawapan

eliss::memang pun lagi comel dapat kat hang..hahah