Tuesday, January 12, 2010

*ABC lagi?*

semalam saya try jahit ABC lagi

tapi bukan pakai felt,pakai scrap fabric stash saya

memang betul lah,kena pandai control kaki tekan pedal mesin tu kalau nak jahit curve, thanks kak Maya and Kak Haida for the tips :)

saya jahit sampai H semalam,nanti nak sambung lagi (macam takde NC je nak jahit gayanye ye)

gambar lupa nak amek..nanti la amek :D

tu je la nak citer

oh ada lagi satu

semalam kak Maria citer

semalam Ziyyad masa nak masuk bilik ayaq dia kata "akut,akut.." , lepas tu akak tanya dia, "takut pa?", Ziyyad tunjuk kat atas siling bilik ayaq, sambil kata "tu...akut"

eeee,seram ok...


p/s:: jangan pandang belakang,tapi tulah yang saya selalu buat kalau saya takut. just nak make sure ada apa-apa kat belakang


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

8 comments:

Ms. TaroAthirah said...

ziyad can see demon. sat lagi tunjuk kat siling bilik jahit mama die, tu! tu!

haha

Anasfadilah said...

wooo janganlah..takut oo

hari tu dalam bilik,masa nak tidokan dia..

mata dah pejam,tiba-tina celik cakap "akut,akut" sambil urut dada

baca la ayat apa-apa patut,fuh kat muka dia,usap dari muka samapai hujung kaki,baru tido

nightmare agaknya

Elyn said...

wafiq plak malam tadi koi 10 lebih tunjuk kat luar.... akut akut. haiyak tak pasal akak kene halau mendealah tah apa2 tu!!!

Ely Hasrul said...

wow. jgn lupe amik gambo. bleh la uder pas nih.

sami selalu gak 'takut' kat certain space. beberapa kali gak mlm2 dia takut kat balkoni and everytime dia ckp dia takut tu la papi xdek and everytime tu jugak sambil peluk dia aku ckp 'hish xyah takut2' dan sambil pandang tmpt dia takut tu siap ckp 'syuhh syuhh jgn nk kaco sami' hahahhaa aku takut siot zzzz

yatie chomeyl said...

btul2x..lagii takut,lagi nak tgk belakang hohoooh

rina said...

aisey, suspen gak mcm tu. fatin belum tahap tu lg..dah la kitorang selalu balik malam ber2. Mintak jauh la menda2 pengacau nih.

ye saya kalau rasa tak sedap, lg saya tenung tempat tu..nak pastikan takde ape2, so far mmg takde ape2 yg nampak la, tp tak tau ape akan jadi kalau tetiba nampak ape2..eii

Drama Mama said...

alamak!! ziyyad buat saspens nih! takutnyaaa

btw, visit my biz blog http://twinkywinkystars.blogspot.com and please spread the words ya. thanks ;-)

Drama Mama said...

alamak!! ziyyad buat saspens nih! takutnyaaa

btw, visit my biz blog http://twinkywinkystars.blogspot.com and please spread the words ya. thanks ;-)